Bijzondere ontmoetingen Antwerpen!

Prijs op aanvraag

Iedereen kent Antwerpen als een sfeervolle, authentieke en historie-rijke stad. Maar kent u Antwerpen ook echt? Hoe is deze mooie stad ontstaan en welke bekende personen uit de Antwerpse geschiedenis hebben de stad gevormd tot wat het nu is? Deze bijzondere ontmoetingen in Antwerpen zullen u nog lang bijblijven!

Historische figuren tijdens een stadsspel in Antwerpen

Voor heel even gaat Antwerpen terug in de tijd en komen de bekende personages weer tot leven die zo’n belangrijke rol hebben gespeeld in het verleden van deze historische stad. Vandaag worden de oude verhalen herbeleefd!

Om de bijzondere bewoners van Antwerpen te leren kennen, maakt uw groep een wandeling door de oude binnenstad waar historische stadsfiguren hun pad zullen kruisen. De gasten worden opgesplitst in teams, die met behulp van een oude stadskaart Antwerpen gaan ontdekken.

Terwijl de kaart u de weg wijst, kruisen bijzondere historische figuren uw pad en vertellen mooie verhalen over hun leven, de stad waar zij vandaan komen en wat Antwerpen voor hen betekend heeft. De personages zullen vragen stellen die betrekking hebben op het bijzondere verhaal en hun omgeving. Heeft u goed opgelet? Kent u Antwerpen wel zo goed als u denkt?

Het team met de meeste juiste antwoorden wint een mooie prijs aan het einde van het programma!

Bijzondere ontmoetingen in Antwerpen is inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Personages in klederdracht met een bijzonder verhaal (aantal personages afhankelijk van groepsgrootte)
  • Spelmaterialen
  • Kennisgeving van de stad
  • Teambuilding
  • Één consumptie per persoon.
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het beste team

Optioneel

Tegen een kleine meerprijs kunt u dit culturele spelarrangement ook door ons op maat laten maken. Bijvoorbeeld door persoonlijke vragen en verhalen toe te voegen over uw bedrijf of groep. De bijzondere personages verwerken dit in hun verhaal. Bel met één van de medewerkers van AntwerpseUitjes.nl.