Het Eindejaar Pubquiz dinerspel, uw bedrijfsuitje!

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

Het Eindejaar Pubquiz Dinerspel, het bedrijfsuitje waarbij op ludieke wijze wordt teruggeblikt op 2017. Wie heeft de gebeurtenissen nog het scherpst op zijn netvlies? Naast 2017 staan we ook stil bij andere spelrondes. Vandaag komt u er misschien wel achter welke collega het meeste weet van muziek uit de jaren ’60, welke manager het best de Macarena kan dansen, uw secretaresse weet welke James Bondfilm de meeste erotische scenes kent en uw IT-er weet wanneer de eerste chip is uitgevonden. Dit alles afgewisseld met een heerlijk driegangendiner. Bij de Pubquiz gaat het namelijk niet om intelligentie, rekenkunsten of IQ maar om triviale kennis, gênante weetjes en onverwachte opdrachten. Heeft u zin om tijdens uw bedrijfsuitje aan te schuiven en mee te lachen? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

Hoe verloopt de Einde jaar Pubquiz in Antwerpen?

Wij verwelkomen de deelnemers aan uw bedrijfsuitje in een karakteristiek Antwerpse restaurant. Na een korte introductie en speluitleg door onze presentator verdelen wij uw gezelschap in teams van ongeveer 4 á 5 personen. Als de teams zijn gevormd gaan we direct van start met de doldwaze Pubquiz. Vragen en opdrachten met allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer komen voorbij. De tijd vliegt als het gezellig is, dus voor u het weet pauzeert het spel om uw gezelschap de kans te geven om te genieten van een heerlijk voorgerecht en even gezellig bij te kletsen met uw tafelgenoten. Ook een belangrijk onderdeel van ieder bedrijfsuitje!

Zodra de tafels weer zijn afgeruimd breekt de Quizkoorts weer uit. De hilarische opdrachten en onmogelijke weetjes-vragen schieten weer voorbij totdat ineens het hoofdgerecht op tafel staat of de heerlijke barbecue gereed is (uw keuze stemmen wij vooraf af). Het hoofdgerecht is tevens de tweede en laatste pauze in de Pubquiz dinner game. Wilt u met het team nog een klein strategisch overleg houden of nog even opscheppen over uw voorsprong in de tussenstand? Dit is het moment.Of uw team de voorsprong moet verdedigen of de achterstand in moet lopen, het belooft een spannende finale te worden. Met het opdienen van het nagerecht beëindigen we de Pubquiz. Terwijl de jury optelt, aftrekt, vermenigvuldigt, wikt en weegt, geniet u van een heerlijk dessert.

Optioneel: uw vragen en opdrachten tijdens The Pubquiz Dinergame

Wij beschikken zelf over de software en datasets om u een onverwachte en hilarische Pubquiz Dinnergame te verzorgen. Onze software kan werken met allerlei formaten computerbestanden. Daarom kunnen wij na overleg en op uw verzoek de vragen en opdrachten ook programmeren rondom uw bedrijf, thema, jubileum of andere bijzondere gelegenheid waarvoor u dit bedrijfsfeest laat organiseren. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!

Heeft u ook wel eens zin om uw normaal gesproken nutteloze kennis nuttig te maken? Boek dan The Pubquiz Dinergame en neem contact op voor meer informatie!

Wat heeft het Eindejaar Pubquiz Dinerspel te bieden?

Naast een hilarische avond, onverwachte quizvragen en opdrachten, heerlijk eten en een bedrijfsuitje dat het onderlinge vertrouwen versterkt is The Pubquiz Dinnergame inclusief:

  • Gebruik van een typisch Antwerpse locatie
  • Presentator
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Driegangendiner of BBQ-buffet (vooraf in overleg af te stemmen)
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Het einde jaar pubquiz dinerspel kunt u ook als bedrijfsuitje boeken in onder andere Den HaagUtrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 30€ 49,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 52,50 p.p. excl. BTW