Escape City & Bierproeverij Antwerpen

Prijs vanaf € 45,50 p.p. excl. BTW

Een Escape Room voor grote groepen, dat is wat de Escape City jullie biedt in het centrum van Antwerpen. In teams gaan jullie, gewapend met smartphone op pad om de uitgang te vinden. Dat kan niet zonder het oplossen en ontrafelen van diverse cryptische en pittige vraagstukken. Er is voor ieder wat wils, maar jullie zijn zo sterk als de zwakste schakel… Hoe gaan jullie tactisch aan de slag en wie is het eerste team dat de langgezochte uitgang weet te vinden?

Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Alle teams ontvangen een plattegrond waarop dit staat aangegeven. Daarbuiten ligt een “No Go Area”. Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is. De speciale Smartphone Escape App laat duidelijk weten wanneer verkeerde keuzes worden gemaakt en je de ‘No Go Area’ dreigt binnen te gaan. Dit kan de teams duur-verdiende punten kosten. Via de smartphone worden de scores van de verschillende teams bijgehouden.

Na de prijsuitreiking met een welverdiende prijs voor het winnende team dat hopelijk is uitgebroken, is het tijd voor ontspanning. We sluiten de dag af met een echte bierproeverij met de enige echte Belgische pinten! Dan is je Antwerpse dag pas echt compleet!

Escape City en Belgische bierproeverij is inclusief

– Professionele begeleiding
– Smartphone per team met speciale Escape App
– Spelmaterialen
– 1 consumptie tijdens de speluitleg
– Prijs voor het winnende team
– Bierproeverij met 4 verschillende biertjes

Natuurlijk kennen we ook de leukste restaurantjes in Antwerpen. Vraag onze kenners naar de vele mogelijkheden.


Pers.Prijs
> 50€ 45,50 p.p. excl BTW
20 - 49€ 48,50 p.p. excl BTW