Expeditie Robinson – hét ultieme overlevingsspel!

Prijs vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW

Het gaat om de overlevingsdrang en kijken tot hoever u als team met tactiek, slimheid en teambuilding kan komen. Kunt u in Antwerpen overleven met behulp van de middelen die de kolkende watermassa laat aanspoelen in de branding? De kracht van een goede Crusoe is dat er altijd wel iemand in het team zal uitblinken op één van de verschillende onderdelen tijdens dit stranduitje. De ultieme test, durft u het aan???

De overlevingstest samen met uw collega’s

Na deze actieve middag verzamelt iedereen zich voor de verfrissende borrel en eventueel een uitgebreide BBQ. Uiteraard wordt hierbij ook bekend gemaakt welk team het beste kan overleven en zich De Ultieme Robinson mag noemen.

Een uitdagend teambuilding-spel dat u versteld doet staan van uw eigen kunnen! Expeditie Robinson wordt o.a. gespeeld in de parken van Antwerpen en een geschikte stadsstrand. Of, indien gewenst, ook op of rondom uw eigen locatie!

Expeditie Robinson in Antwerpen is inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Versterken van de teamspirit binnen de groep
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Indien gewenst in het Engels

Optioneel

U kunt uw sportieve outdoor dag afsluiten met een uitgebreide barbecue of driegangendiner in Antwerpen. Ook een ontbijt, lunch of eventuele borrel kan op locatie geregeld worden. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Dit uitje kan georganiseerd worden op verschillende locaties in Antwerpen en omgeving. Vraag naar de vele mogelijkheden.


Pers.Prijs
> 50€ 34.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 36.50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 39.50 p.p. excl BTW