Hou van Kerst dinerspel

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

Vanavond komt Mr. X – mas persoonlijk uw bijzondere en zeer persoonlijke dinerspel in goede banen leiden en heeft hij een aantal bijzondere verrassingen in petto voor het winnende team. Maar, die moet u eerst nog maar eens zien te winnen! En geloof ons, die witte baard is niet voor de sier! Maar eerst: een mooi voorgerecht! Bon appétit! Met rinkelende Jingle Bells op de achtergrond en de kerstversiering in de boom, wordt u warm ontvangen in onze knusse rood en witte kerstentourage.

Het Kerst Dinerspel staat voor gezelligheid, in de sfeer van het Hou van Holland gevoel. Bijzondere vragen en opdrachten, een beetje competitie, verschillende teams maar vooral veel gezelligheid, lekker eten en een kerstborrel erbij. De opdrachten zijn natuurlijk allen in de sfeer van kerst en winter. Het ‘verboden kerstwoord’ valt erg in de smaak en het uitbeelden van de verschillende kersthits bezorgt uw lachspieren overuren! Wat een valse kraaien heeft u toch eigenlijk in uw groep zitten; dat moet dan gezamenlijk kerstliedjes ten gehore brengen aan de bediening. Ook het voelen van het geheimzinnig ingepakte cadeau laat menigeen op het puntje van de stoel doen zitten. Het zal toch niet een … zijn? Tsja.. Santa is ook niet van steen!

Tijdens de drie gangen draaien we de bekende kerstliedjes en zullen Wham en Mariah Carey zeker niet ontbreken op het videoscherm. Merry Christmas and a happy new Year!

Hou van Kerst Dinerspel is inclusief:

  • Driegangendiner
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Prijs voor de winnaars
  • Teambuilding
  • Donatie aan goed doel naar keuze

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.


Pers.Prijs
> 20€ 49.50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 52.50 p.p. excl. BTW