Moorddiner in Antwerpen | De Bloedige Bruiloftsdag

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Cluedo voor professionals: tijdens een 10-jarig huwelijksfeest in Antwerpen wordt een moord gepleegd, maar waarom en door wie?! Alleen de echte CSI deskundige weet toch nét dat ene detail boven water te krijgen tijdens dit moorddiner in Antwerpen.

Alle aanwezigen zijn bij binnenkomst direct verdacht

De verdachte personages worden aan u voorgesteld (laten dit nou net uw collega’s zijn die zich hebben omgekleed) en de verdachtmakingen volgen elkaar al snel op de voet. Iedereen is door de inspecteur opgeroepen op de plaats delict. Wie doet wat met wie en waarom? Maar vooral: Wie is de Moordenaar…? Combineer, onderzoek en kom tot uw oplossing!

De Antwerpse Inspecteur Sanderinck (met Cee Kaa) ondervraagt en leidt dit precaire onderzoek. Iedereen ontvangt een script en passende kleding bij zijn of haar personage. Van sexuologe tot butler en van beginnend zangeresje tot goddelijke hunk. Iedereen duikt in de rol van zijn/haar leven. De gemoederen lopen hoog op! Tijd voor zo nu en dan een verkoeling en een heerlijk diner. Op een lege maag kunnen we niet oplossen! Een mooie beloning wacht er aan het eind van de avond voor de ware inspecteurs.

Het moorddiner in Antwerpen is inclusief

  • Professionele entertainer
  • Kleding/attributen
  • Script
  • Zaalhuur
  • Uitgebreid driegangendiner
  • Donatie aan goed doel naar keuze.

 

Optioneel Lunchspel:

Het spannende moordspel kan ook georganiseerd worden tijdens een uitgebreide lunch. Informeer bij onze Antwerpen-specialisten naar de mogelijkheden en scherpe prijs.


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p excl. BTW
30 - 49€ 56,50 p.p excl. BTW
15 - 29€ 59,50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.