Digital Pubquiz Dinerspel

Prijs vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer. De vragen die tussen de gangen van uw diner langskomen variëren erg. Zo kunt u antwoord moeten geven op de vraag welke kleur de halsband van Pluto is, maar het zou ook zomaar kunnen dat u de opstelling van het Nederlands elftal moet opnoemen in de WK finale tegen Spanje. Alles is mogelijk! Aan u de taak op tijd het juiste feitje te vinden in uw hersenen.

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk dan onze trailer!


Klinkt leuk nietwaar? En wij besloten dit concept nóg een beetje leuker en innovatiever te maken met Augmented Reality! Wanneer de vragen steeds moeilijker worden zult u de teamtablet nodig hebben om via Augmented Reality bepaalde aanwijzingen te ontcijferen, maar pas op! De tijd loopt. In deze digital pubquiz komt het aan op kennis, maar zeker ook op snelheid en teamcommunicatie.

Een Hollandse Pubquiz in een Belgisch café of restaurant

Is het te spannend? Nemen we even een korte break om te genieten van een heerlijk voor- of hoofdgerecht! Buikjes vol? Spelen we weer verder! Het Digital Pubquiz Dinerspel in Antwerpen is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

Wij zorgen ervoor dat de vragen aansluiten bij het deelnemersveld, en desgewenst kan er een Pubquiz “op maat” gemaakt worden, met bijvoorbeeld een speciale vragenronde over een bepaalde stad of bedrijfstak. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!

Het Digital Pubquiz Dinerspel is inclusief

  • Presentator
  • Spelmaterialen, waaronder de benodigde teamtablets
  • Elementen van Augmented Reality (AR elementen zijn beschikbaar voor onze pubquiz dinerspellen vanaf 23 november)
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Driegangendiner
  • Donatie aan goed doel naar keuze
  • Geschikt voor iedereen

Optioneel Lunchspel

De pubquiz in Antwerpen kan ook georganiseerd worden tijdenseen uitgebreide lunch. Vraag onze Antwerpen-kenners naar de vele mogelijkheden voor uw arrangement in Antwerpen.


Pers.Prijs
> 50€ 59,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 62,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 64,50 p.p. excl. BTW