RIB varen en Flikken Antwerpen

Prijs op aanvraag

U begint deze dag in Antwerpen met een lekkere kop koffie of thee met heerlijk Belgisch gebak! Na deze lekkernij is het tijd voor actie! U gaat RIB varen! U vaart met 80 tot 100 kilometer per uur over het water in een super snelle boot! Normaal gesproken varen de politie, brandweer en kustwacht in een RIB (Rigid Inflatable Boat).

De RIB is speciaal ontworpen voor offshore en zwaar weer, waardoor de RIB erg veilig is. U zult deze ervaring niet snel vergeten door de hoge snelheden, manoeuvreerbaarheid en de extreme weersomstandigheden.

Flikken Antwerpen – moordspel in de binnenstad

Heerlijk uitgewaaid en vol adrenaline? Dan wordt het tijd om de hersens in gang te gaan zetten! Het is tijd voor Flikken Antwerpen. De sporen lopen dood… Kunt u met uw team een doorbraak forceren? Een moordspel in Antwerpen waar u de rillingen van krijgt!

De zaak: Vera “Candy” Rodriguez is op mysterieuze wijze vermoord. Haar lichaam is gevonden in de deuropening van haar bordeel. De recherche heeft vier verdachte: haar huisbaas, de laatste klant van Candy, een nog onbekende man en haar buurvrouw.

Wie is er schuldig aan deze moord? En waar is al het geld van Candy gebleven? Is er een verband met de eerder gepleegde moorden? Was het geld wel van Candy? En zit de recherche wel op het goede spoor? Allemaal zaken die u moet ontrafelen tijdens dit moordspel in Antwerpen. Wint u de strijd door de moordenaar aan te wijzen en het dossier compleet te maken?

Rib varen en het moordpel in Antwerpen is inclusief:

– Koffie met gebak
– RIB varen gedurende 30 minuten (10 personen per boot)
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– 1 consumptie tijdens de prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team

De opstapplaats bevindt zich op het Steenplein / Zuiderterras, waar u aan boord komt via de kadeladders.