Sportieve uitjes en activiteiten in Antwerpen

Outdoor activiteiten in Antwerpen. Ja, het kan echt! In de vele parken in en om Antwerpen, Bijvoorbeeld in het grootste park van Antwerpen; Rivierenhof. Op en top teambuilding met een sportief randje. Van actief tot spectaculair. Aan te passen naar iedere groepssamenstelling. Alles onder professionele begeleiding.
Bel: 0032 – 38 08 42 28

RIB varen in Antwerpen!

Ontdek Antwerpen op spectaculaire wijze en zorg ervoor dat iedereen tegen een stootje kan en een “Need for speed" heeft! Een perfecte activiteit in een volledig dagarrangement voor wat extra adrealine.

FietsFeest in Antwerpen

Met een vragenboek, een plattegrond en het juiste richtingsgevoel sturen we u vandaag op fietspad. Lekker fietsen door Antwerpen zonder doel maar wel met een opdracht, wie wil dat nou niet?

Sportdag voor bedrijven in Antwerpen

"Sportdag… Nee toch? Dan moet je zeker veel te actief zijn en met te fanatieke sporters." Niets is minder waar. Iedereen neemt juist deel aan ontspannen en originele activiteiten. Dit uitje zorgt voor de juiste mix: creativiteit, plezier, een beetje…

RIB varen en Flikken Antwerpen

Ontdek Antwerpen vanaf het water en al puzzelend door het centrum van de gezellige stad. Een perfecte invulling om de dag in deze historische stad door te brengen!