Stadsspellen vol teambuilding en fun in Antwerpen

Op zoek naar een originele en gezellige teambuilding activiteit in Antwerpen? Ontdek de bijzondere en soms geheime plekjes van Antwerpen tijdens een stadsspel vol teambuilding en gezonde competitie. Boek onze unieke stadsspellen beleef Antwerpen met collega’s en vrienden.
Bel: 0032 – 380 842 28

Moordspel: Flikken Antwerpen

Er is een gruwelijke moord gepleegd, maar door wie? Iemand moet deze misdaad op zijn geweten hebben! Het is aan jullie teams om deze moord op te lossen en de recherche te helpen. Weten jullie het motief en alibi bij…

BE SMART – Smartphone businessgame ‘op maat’

Een leuke teamuitdaging, dat is wat u te wachten staat. Helemaal als blijkt dat u voor deze citygame met een smartphone en plattegrond en vragen 'op maat' het mooie centrum van Antwerpen in wordt gestuurd.

Onze opdrachtgevers waarderen onze stadsspellen in Antwerpen met een gemiddeld cijfer van: 8,5. De kwaliteit en het niveau van de stadsspellen krijgt samen met onze enthousiaste begeleiding een hoge waardering. Daar zijn we trots op! Onderdeel van de missie van AntwerpseUitjes.nl is; dat uitje organiseren, dat volledig voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. We bespreken uw invulling dan ook graag. Bel onze enthousiaste Antwerpen-specialisten.

Escape City – Escape Room voor grote groepen

Onze Escape City Antwerpen is verkozen tot beste Escape- en Teambuilding Game in 2017. Speciaal voor groepen groter dan 20 personen. Strijdend in teams is er maar één weg naar 'buiten'. Gelukt of juist niet… Durft u de uitdaging aan?

Kris Kras Kripties in Antwerpen

Zijn jullie het stadium van de simpele speurtochten voorbij? De standaard rondleidingen kent u wel en jullie willen nu een echte uitdaging? Dan is de KrisKrasKripties zeker iets voor jullie!

Geheimen van Antwerpen

Verspreid door Antwerpen liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen. Ontdekkingstocht door Antwerpen.