Typisch Antwerpen: een kijkje in het hart van de stad

Een Bolleke (Koninck bier), het Centraal Station, chocolade, diamanten, Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de frieten en de oude binnenstad: er is genoeg dat typisch Antwerpen is. Ontdek het met een van de Typisch Antwerpen-arrangementen. Laat u rondleiden. Er is op het gebied van historie en musea ook heel wat te bekijken.
Bel: 0032 – 38 08 42 28

Moordspel: Flikken Antwerpen

Er is een gruwelijke moord gepleegd, maar door wie? Iemand moet deze misdaad op zijn geweten hebben! Het is aan jullie teams om deze moord op te lossen en de recherche te helpen. Weten jullie het motief en alibi bij…

Walking Dinner Antwerpen

Dit Walking Dinner biedt u de kans om op unieke wijze de stad en de leuke restaurantjes te leren kennen. De gids neemt u mee de stad in en vertelt u alles over Antwerpen. Tijdens uw wandeling neemt u in…

Streekproducten wandeling

Antwerpen altijd al eens van de typisch culinaire kant willen ervaren? Dan is deze wandeling precies wat u zoekt! Ontdek de smaak van de streekproducten en beleef de verhalen van de gids.

Escape City – Escape Room voor grote groepen

Onze Escape City Antwerpen is verkozen tot beste Escape- en Teambuilding Game in 2017. Speciaal voor groepen groter dan 20 personen. Strijdend in teams is er maar één weg naar 'buiten'. Gelukt of juist niet… Durft u de uitdaging aan?

Kris Kras Kripties in Antwerpen

Zijn jullie het stadium van de simpele speurtochten voorbij? De standaard rondleidingen kent u wel en jullie willen nu een echte uitdaging? Dan is de KrisKrasKripties zeker iets voor jullie!